Vuurtafels

Modern en Elegant

Onze vuurtafels van het Britse merk Rivelin worden gekenmerkt door een uniek ontwerp in combinatie met ongeëvenaard vakmanschap. Niet voor niks staat Rivelin al sinds 2012 aan de top van de markt en heeft het een onderscheiding gekregen voor uitmuntendheid van de beste Britse meubelfabrikanten.

U heeft de keuze uit een uitgebreide collectie van gas- en houtgestookte vuurtafels. Deze zijn allen vervaardigd uit de meest hoogwaardige kwaliteit roestvrijstaal of (deels) COR-TEN staal, in combinatie met een granieten of Dekton© keramisch bovenblad. Hierdoor kunnen ze het hele jaar buiten staan en zijn ze onderhoudsarm.

Bij de gasgestookte tafels wordt daarnaast ook gebruik gemaakt van de gepatenteerde Protean Variable Air Technology. Dankzij deze unieke techniek ontstaat een optimale verbranding zonder roetdeeltjes. Hierdoor biedt Rivelin als enige producent witte sierstenen aan in haar product zónder dat deze vervuild raken door roetaanslag. Ook zorgt deze techniek voor een mooier vlameffect, wat bijdraagt aan een sfeervol en warm aangezicht.

Creëer de perfecte uitstraling
Banosol is exclusief dealer van Rivelin vuurtafels in Heerhugowaard en omstreken. U kunt onder andere bij ons terecht voor het bekijken van onze prachtige Inca en Valencia showtafels en voor meer informatie over de verschillende collecties.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om bij ons in de showroom uw eigen droomvuurtafel samen te stellen via de (online) configurator. Hierbij heeft u de keuze uit een uitgebreid aantal opties, waaronder voor de behuizing, het bovenblad en het vlambed. Ook een kindveilig slot (voor de elektronische ontsteking) of geïntegreerde LED-verlichting behoort tot de vele opties. Op deze manier creëert u altijd een vuurtafel die perfect aansluit op uw eigen woonsituatie.

Vuurtafels?

Vraag advies, wij zijn er voor u.

Wij staan u graag ter zijde om u hierin te assisteren.

In onze showroom helpen wij u hier graag mee verder.

Ondersteuning

Soms wil het even niet lukken. Hoe werkt de afstandbediening nou? Welk onderhoud heeft het lamellendak nodig? Weet u het even niet? Vraag het ons.

Design

Loopt u even vast met uw design?
Schroom niet, kom eens langs. Onze adviseurs denken graag met u mee en hebben jarenlange ervaring.

Vakmanschap

Banosol heeft meerdere prijzen in het vakgebied behaalt. In onze showroom is dit ruimschoots terug te zien.