Lamellendak

Vergroot uw leefruimte

Duurzame terrasoverkappingen in aluminium

Veel mensen vertoeven liefst zo vaak mogelijk buiten, ongeacht de weersomstandigheden.

Brustor biedt de perfecte oplossing voor deze buitenmensen: een terrasoverkapping geproduceerd op maat van uw woning en wensen. Zo geniet u het hele jaar door, vier seizoenen lang, van de buitenlucht.    

Kies voor een overkapping met een dak bestaande uit lamellen. Zo geniet u de voordelen van een vaste constructie én  met een lamellendak doseert u zelf de lichtinval en het zonlicht door de lamellen te kantelen of te sluiten.     

Als u kiest voor de Brustor B600 kunt u de lamellen ook volledig openschuiven. Afhankelijk van waar u schaduw wenst te creëren, is ofwel een aangebouwde overkapping aan de woning of een losstaande constructie in de tuin een geschikte oplossing. Met een aangebouwde terrasoverkapping creëert u als het ware een extra buitenruimte, een verlengstuk van de woning. Om grotere oppervlaktes te overdekken kunnen terrasoverkappingen zelfs worden gekoppeld in de lengte of in de breedte.    

De kleur van het frame en de lamellen kiest u volledig zelf. Stem de kleur bijvoorbeeld af op het kleur van de ramen. De ruime mogelijkheden om uw terrasoverkapping te personaliseren zorgen ervoor dat het echt uw persoonlijke zonwering wordt: ledverlichting voor een sfeervol effect, verwarming voor koele avonden, zonwerende screens om de zijkanten wind- en zonvrij te maken, luidsprekers om uw favoriete muziek ook buiten op het terras te beluisteren of verschillende sensoren die de zonwering automatisch regelen.     

Wat wil een mens nog meer? 

Wij leveren het topmerk Brustor.

Uw eigen Ontwerp

Met de 3d productconfigurator ontwerpt u snel en gemakkelijk uw eigen overkapping.

Ook staan wij u ter zijde om u hierin te assisteren.
In onze showroom helpen wij u hier graag mee verder

Configurator

Ondersteuning

Soms wil het even niet lukken. Hoe werkt de afstandbediening nou? Welk onderhoud heeft het lamellendak nodig? Weet u het even niet? Vraag het ons.

learn more

Design

Loopt u even vast met uw design?
Schroom niet, kom eens langs. Onze adviseurs denken graag met u mee en hebben jarenlange ervaring.

learn more

Vakmanschap

Banosol heeft meerdere prijzen in het vakgebied behaalt. In onze showroom is dit ruimschoots terug te zien.

learn more