Outdoor Shutters

Belangrijke buitenruimte

Uw tuin is tegenwoordig een zeer belangrijke buitenruimte bij uw woning. 

We maken steeds meer gebruik van de mogelijkheid om buiten te genieten met familie en vrienden. Helaas houdt het weer niet altijd rekening met onze wensen. Om die reden kijken mensen meer en meer naar  mogelijkheden om hun terras of buitenruimte af te sluiten. 

Onze buiten shutters zijn hier perfect voor. Het is mogelijk om een speciale buitenruimte te maken, met gebruik van onze aluminium buiten shutters. 

Bijvoorbeeld als wand onder de overkapping, als decoratieve luiken of ter afsluiting van ramen of deuren. Om privacy te creëren en bescherming tegen  zon, wind en regen. 

Onze shutters voor buiten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en worden naar wens in kleur afgewerkt. Standaard in zijdeglas on tegen meerprijs in mat of structuurlak. Structuurlak is onderhoudsvriendelijk. Ook de combinatie van een aluminium frame met houten lamellen behoort tot de mogelijkheden.

Buitenshutters

Vraag advies, wij zijn er voor u.

Wij staan u graag ter zijde om u hierin te assisteren.

In onze showroom helpen wij u hier graag mee verder.

Ondersteuning

Soms wil het even niet lukken. Hoe werkt de afstandbediening nou? Welk onderhoud heeft het lamellendak nodig? Weet u het even niet? Vraag het ons.

Design

Loopt u even vast met uw design?
Schroom niet, kom eens langs. Onze adviseurs denken graag met u mee en hebben jarenlange ervaring.

Vakmanschap

Banosol heeft meerdere prijzen in het vakgebied behaalt. In onze showroom is dit ruimschoots terug te zien.