Rolluiken

Veilig, spaar- en duurzaam

Rolluiken zijn een duurzame keuze. 

Wat er zo duurzaam is aan  rolluiken? Het verhoogt uw veiligheid, zorgt voor een lagere energierekening, dempt allerlei geluiden en het werkt inbraak vertragend.

Bespaar op uw energiekosten dankzij een rolluik. Hoe? 
Rolluiken houden in de winter koude buiten en de warmte in uw woning vast, in de zomer is het precies andersom. Rolluiken zijn een duurzame oplossing voor uw stijgende energierekening. 
Rolluiken hebben zich bewezen als zonwerend en isolerend. Geluid, warmte en kou hebben geen schijn van kans meer binnen uw woning. 

Daarnaast werken rolluiken inbraak vertragend. 

Wij leveren rolluiken van de hoogste kwaliteit. Onze rolluiken zijn standaard leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Afhankelijk van uw wensen en situatie adviseren wij  u over de voor u interessante mogelijkheden. Wij bieden u onder andere de keuze uit 14 verschillende kleuren lamellen en bijna alle RAL kleuren zijn mogelijk voor de kast en de geleiders. 
Altijd een kleur die past bij de uitstraling van uw woning! 
De cassette kunt u in een ronde vorm kiezen of in een afgeschuinde vorm.

Voor de bediening van de rolluiken maken wij gebruik van de Somfy motoren. Somfy staat voor comfort, veiligheid, bedieningsgemak en duurzaam omgaan met energie. Dat ervaart u dagelijks! Met een fysieke, losse afstandsbediening kunt u eenvoudig de rolluiken bedienen maar dit kan ook een draadloze wandzender zijn.

IO-homecontrol maakt het mogelijk om vanaf uw smartphone of tablet de rolluiken te bedienen. Zo heeft u altijd de controle over de zonwering, zelfs als u van huis bent.

Wij leveren de topmerken Roma en Suncircle.

Uw keuze.

Individueel afgestemd, ook voor u.

Wij staan u graag ter zijde om u hierin te assisteren.

In onze showroom helpen wij u hier graag mee verder.

Ondersteuning

Soms wil het even niet lukken. Hoe werkt de afstandbediening nou? Welk onderhoud heeft het lamellendak nodig? Weet u het even niet? Vraag het ons.

Design

Loopt u even vast met uw design?
Schroom niet, kom eens langs. Onze adviseurs denken graag met u mee en hebben jarenlange ervaring.

Vakmanschap

Banosol heeft meerdere prijzen in het vakgebied behaalt. In onze showroom is dit ruimschoots terug te zien.