Plissé

Elegant en Tijdloos

Mooie geplooide stoffen in verschillende transparanties. 

Plissé shades zijn elegant, tijdloos en passen in ieder interieur. Plissé Shades worden gemaakt van geplooide stoffen met een elegante, tijdloze uitstraling en zijn decoratief en veelzijdig. 

Plissé Shades zijn toepasbaar in reguliere maar ook in afwijkende raamvormen, zoals schuine, ronde of driehoekige ramen. Plissé Shades zijn leverbaar in talloze modellen voor verschillende soorten ramen, van standaard ramen tot ramen met een afwijkende vorm. 

Onze Plissé Shades zijn leverbaar in mooie naturel kleuren en zachte pastel, in verschillende stofkwaliteiten. Er zijn stoffen met bijzondere structuren en borduursels en stoffen die een speciale behandeling ondergaan hebben, met bijvoorbeeld een vuilwerende of antibacteriële werking. 

Plissé Shades kennen twee plooibreedtes (20 mm en 32 mm) en er zijn verschillende stof-transparanties leverbaar: transparant, half-transparant, zichtdicht en verduisterend. 

Behalve met koord-, ketting-, LiteRise® en SmartCord® bediening kunnen de Plissé Shades gemotoriseerd worden geleverd. Hierbij heeft u de keuze uit een batterijmotor en een 24V motor. 

Uw keuze.

Schuine, ronde of driehoekige ramen?

Wij staan u graag ter zijde om u hierin te assisteren.

In onze showroom helpen wij u hier graag mee verder.

Ondersteuning

Soms wil het even niet lukken. Hoe werkt de afstandbediening nou? Welk onderhoud heeft het lamellendak nodig? Weet u het even niet? Vraag het ons.

Design

Loopt u even vast met uw design?
Schroom niet, kom eens langs. Onze adviseurs denken graag met u mee en hebben jarenlange ervaring.

Vakmanschap

Banosol heeft meerdere prijzen in het vakgebied behaalt. In onze showroom is dit ruimschoots terug te zien.