Serre Zonwering

Controleer binnentemperatuur

Banosol zorgt telkens voor een oplossing op maat. 

In ons gamma ontdekt u niet alleen veranda- of serrezonwering voor rechthoekige veranda’s, ook voor serres of veranda’s met onregelmatige vormen vindt u de perfecte zonnewering. 
Een unieke optie van onze serrezonwering is de uitschuifbare extensie, die ook vooraan de veranda voor extra schaduw zorgt. 

Hou oververhitting tegen dankzij onze gebruiksvriendelijke verandazonwering. De zonwering wordt aan de buitenkant op het glas van de veranda geplaatst en voorkomt dat de veranda bij zonnig weer snel opwarmt. Geniet het hele jaar door van uw veranda door de binnentemperaturen onder controle te houden. 
Ook de meubels in de veranda krijgen een duurzamer leven dankzij onze kwalitatieve verandazonwering. 

Het is ook mogelijkheid om grote oppervlaktes te overdekken. Het ingenieuze rits-systeem, de gepatenteerde ZIP screen-technologie, zorgt ervoor dat het doek extreem vast en strak in de geleiders blijft zitten en dus bestand is tegen hevige wind. Het doek wordt elektrisch opgerold in de slanke structuur, wat maximale lichtinval garandeert. 

Kies uit een ruime keuze zonwerende doeken in allerlei kleuren en motieven. Voor de structuur kies je zelf het RAL-kleur. Zo wordt de verandazonwering één geheel met de architectuur van de woning. 

De verandazonwering  is uitgerust met een Somfy motor die geruisloos sluit en zeer eenvoudig te bedienen is. Het is ook perfect mogelijk om via sensoren de zonwering automatisch te laten openen of sluiten bij bepaalde weersomstandigheden. Indien u  bijvoorbeeld niet thuis bent, kan een zonsensor de zonwering automatisch laten uitrollen, zodat het aangenaam fris blijft in de woning. Al onze oplossingen worden steeds op maat gemaakt en vervaardigd uit hoogwaardige materialen.

Uw keuze.

Voorkom oververhitting.

Wij staan u graag ter zijde om u hierin te assisteren.

In onze showroom helpen wij u hier graag mee verder.

Ondersteuning

Soms wil het even niet lukken. Hoe werkt de afstandbediening nou? Welk onderhoud heeft het lamellendak nodig? Weet u het even niet? Vraag het ons.

Design

Loopt u even vast met uw design?
Schroom niet, kom eens langs. Onze adviseurs denken graag met u mee en hebben jarenlange ervaring.

Vakmanschap

Banosol heeft meerdere prijzen in het vakgebied behaalt. In onze showroom is dit ruimschoots terug te zien.