Buitenjaloezieën

Bescherming tegen stralingswarmte


Buitenjaloezieën schermen de stralingswarmte bijzonder efficiënt af en kunnen altijd door de kantelbare lamellen de actuele lichtverhouding aanpassen.  De Buitenjaloezieën kunnen net zo eenvoudig aan elke woning of gebouw zichtbaar worden gemonteerd als een rolluik of een screen.  

Door het vrije zicht naar buiten en de mogelijkheid tot communicatie met de buitenwereld wordt een opgesloten gevoel weggenomen. Het is zo eenvoudig om van de zonwering te genieten en daarbij toch vrij zicht te hebben  Smaak en kwaliteit gaan samen. De zichtbare delen van de opbouwelementen zijn in diverse kleuren leverbaar. Laat u inspireren door de meer dan 209 Ralkleuren en kies uw gewenste kleur.

Bij moderne huizen is het de tendens om veel glas te gebruiken. Om het licht van de felle zon te breken en te verspreiden in de ruimte kunnen we gebruik maken van buitenjaloezieën. De aluminium buitenjaloezieën  zijn er in onvoorstelbaar veel mogelijkheden. Onze  Buitenjaloezieën zijn leverbaar met 9 verschillende soorten lamellen.
 
Eén type van deze lamellen is de DBL lamel ook wel “S-Lamel” genoemd. Deze gegolfde lamel zorgt er voor dat het licht gelijkmatig verspreid wordt in de ruimte. Hierdoor is weinig toevoeging van kunstlicht nodig.

Vindt je de DBL lamel niet modern qua vormgeving, dan hebben we in dezelfde prijsklasse de strakke ZL81 lamel. De brede lamel van 81 mm heeft een compacte opstapeling en dit resulteert weer in een kleinere stapelhoogte (kleinere kast). De geleider-nokken aan beide zijden houden de lamel stevig vast tussen de geleiders en maken het systeem degelijk. 

De laatste nieuwe ontwikkeling is de CDL. Deze lamel is uniek op jaloezie-gebied. Het systeem is 100 % zichtdicht. Dit was tot voor kort alleen mogelijk met een bijna onbetaalbaar systeem. Dit systeem kent een meerprijs van 10 % en heeft ook nog een optilbeveiliging. Hiermee komt deze jaloezie we erg dicht bij een rolluik.

Voor iedereen een juiste vormgeving beschikbaar. Een aantal van onze lamellen zijn standaard in de kleur Ral 9005 (zwart) en Ral 7039 (Quarzgrau) verkrijgbaar. De CDL is verkrijgbaar in drie geborstelde uitvoeringen.

Wij leveren het topmerk Roma.

Uw keuze.

Houd de stralingswarmte buiten.

Wij staan u graag ter zijde om u hierin te assisteren.

In onze showroom helpen wij u hier graag mee verder.

Ondersteuning

Soms wil het even niet lukken. Hoe werkt de afstandbediening nou? Welk onderhoud heeft het lamellendak nodig? Weet u het even niet? Vraag het ons.

Design

Loopt u even vast met uw design?
Schroom niet, kom eens langs. Onze adviseurs denken graag met u mee en hebben jarenlange ervaring.

Vakmanschap

Banosol heeft meerdere prijzen in het vakgebied behaalt. In onze showroom is dit ruimschoots terug te zien.