Screens

Veilig, spaar- en duurzaam

Onze praktische zonwerende Screens  zijn beschikbaar voor verschillende toepassingen. 

Ze houden de warmte buiten, ideaal voor moderne woningen met grote glaspartijen. Maar zeker ook erg functioneel bij kleinere ramen.  Screens met een verduisterend doek garanderen dan weer een verkwikkende nachtrust. 

Dankzij het ingenieus rits-systeem, genaamd ZIP screen-technologie, zijn de Screens bestand tegen hevige wind en beantwoorden ze aan de hoogste windclassificatie voor verticale zonwering. 
De ZIP Screens zijn beschikbaar voor nieuwbouw en renovatie.

Screens bedient u zeer eenvoudig via een schakelaar of afstandsbediening, of zelfs via uw smartphone. Ook zijn er Screens op zonne-energie. 
Deze windvaste zonwering is een duurzame oplossing waarbij we gretig gebruik maken van een natuurlijke energiebron om het screen te bedienen. Meteen ook ideaal voor ruimtes waar geen stroomtoevoer mogelijk is. De motor die het screen aanstuurt, wordt gevoed door een batterij die op zijn beurt gevoed wordt door zonnestralen. De batterij vangt de zonnestralen op via een zonnepaneel. De energie die wordt opgeslagen in de batterij zorgt ervoor dat de ZIP Screen zowel op zonnige als iets meer bewolkte dagen kan blijven functioneren, zelfs op een Noordgerichte gevel. 

Dankzij de Screens regelt u zelf de door- en inkijk, en de lichtintensiteit. Er zijn verschillende screendoeken met verschillende transparanties beschikbaar. 

Hulp nodig om de juiste beslissing te maken? Kom bij ons langs en krijg advies over het type Screens dat het beste bij uw woning en wensen past.

Wij leveren de topmerken Brustor, Suncircle en Roma.

Uw keuze.

Warmte en licht buitenhouden?

Wij staan u graag ter zijde om u hierin te assisteren.

In onze showroom helpen wij u hier graag mee verder.

Ondersteuning

Soms wil het even niet lukken. Hoe werkt de afstandbediening nou? Welk onderhoud heeft het lamellendak nodig? Weet u het even niet? Vraag het ons.

Design

Loopt u even vast met uw design?
Schroom niet, kom eens langs. Onze adviseurs denken graag met u mee en hebben jarenlange ervaring.

Vakmanschap

Banosol heeft meerdere prijzen in het vakgebied behaalt. In onze showroom is dit ruimschoots terug te zien.