Pergola

Minimalistisch en geliefd

De pergola zonwering  is een erg veelzijdige zonwering en vooral geliefd door zijn minimalistische design én de vele personalisatiemogelijkheden.

Een uitgekiend ontwerp garandeert een panoramisch zicht op de tuin en veel lichtinval in de woning. Een pergola wordt steeds aangebouwd aan de woning en combineert de voordelen van een zonnescherm met de troeven van een terrasoverkapping.
 
Het doek wordt elektrisch opgerold dankzij de duurzame ZIP screen-technologie. Zo blijft het doek jaar na jaar strak gespannen in de geleiders. 

De slanke palen zorgen ervoor dat de zonwering als het ware verdwijnt in de architectuur van de woning. Personaliseer de pergola naar hartenlust! 

Dankzij de sfeervolle verlichtingsmogelijkheden wordt het ’s avonds op het terras extra gezellig. Kies voor dimbare ledverlichting in de palen, de zijgeleiders of de ondersteuningsbalk.  Een volautomatische, oprolbare volant gestuurd door zonne-energie kan geïntegreerd worden en is de oplossing bij uitstek tegen laagstaande zon ’s morgens bij het ontbijt of ’s avonds bij zonsondergang. 
De zijkanten van de zonwering kan je volledig afsluiten met Screens om zijdelingse wind tegen te houden. De zijden worden mooi afgewerkt met een vast driehoekig doek en zonwerende ZIP Screens. In functie van de afwatering kan je eventueel zelf de hoogte bijstellen aan de hand van de verstelbare voet. 

Het is de ideale oplossing om schaduw en gezelligheid te creëren, volledig op maat van jouw woning en wensen. Want naast alle opties bepaal je ook de doekkeuze en het RAL-kleur voor de structuur helemaal zelf.

Wij leveren de topmerken Brustor en Markilux.

Uw keuze.

Personaliseren?

Wij staan u graag ter zijde om u hierin te assisteren.

In onze showroom helpen wij u hier graag mee verder.

Ondersteuning

Soms wil het even niet lukken. Hoe werkt de afstandbediening nou? Welk onderhoud heeft het lamellendak nodig? Weet u het even niet? Vraag het ons.

Design

Loopt u even vast met uw design?
Schroom niet, kom eens langs. Onze adviseurs denken graag met u mee en hebben jarenlange ervaring.

Vakmanschap

Banosol heeft meerdere prijzen in het vakgebied behaalt. In onze showroom is dit ruimschoots terug te zien.