Glasdaken

Extra leefruimte

Droom jij van extra leefruimte? Het hele jaar buiten genieten of juist meer ruimte creëren? 

Met onze veranda’s en tuinkamers realiseer je die droom. 

Dankzij ons ruime aanbod aan opties, stijlen en kleuren vind je altijd iets dat bij jou en jouw woning past. Dat wordt genieten! 

In de volksmond wordt een veranda ook wel een terras- of tuinoverkapping genoemd. Het is een dak op staanders dat dient als verlengstuk van jouw woonruimte. Een aluminium veranda geeft je meer ruimte om te leven, het hele jaar door, binnen én buiten. 

Onze Verasol Profiline heeft grenzeloze keuzemogelijkheden in opties en accessoires, waardoor jij de volledige keuzevrijheid hebt. Dankzij een stevige constructie is de Profiline in veel afmetingen zonder extra staanders (ook tot vier meter diep bij glas) te verkrijgenBen jij op zoek naar een unieke en stijlvolle veranda of tuinkamer om de uitstraling van jouw leefomgeving naar een hoger niveau te tillen? 

Met een Verasol Cube realiseer jij die wens. De Verasol Cube is exclusief door Verasol ontwikkeld en onderscheidt zich door zijn innovatieve constructie, zonder zichtbare dakhelling. 

Maak jouw Cube compleet door te kiezen uit diverse luxe opties en accessoires.

Wij leveren Verasol Veranda’s en tuinkamers.

Uw keuze.

Meer leefruimte?

Wij staan u graag ter zijde om u hierin te assisteren.

In onze showroom helpen wij u hier graag mee verder.

Ondersteuning

Soms wil het even niet lukken. Hoe werkt de afstandbediening nou? Welk onderhoud heeft het lamellendak nodig? Weet u het even niet? Vraag het ons.

Design

Loopt u even vast met uw design?
Schroom niet, kom eens langs. Onze adviseurs denken graag met u mee en hebben jarenlange ervaring.

Vakmanschap

Banosol heeft meerdere prijzen in het vakgebied behaalt. In onze showroom is dit ruimschoots terug te zien.