Knikarmscherm

Perfecte Schaduw

Wil jij optimaal genieten van je terras en de perfecte schaduw?

Dan is een knikarmscherm een goed idee. Met een knikarmscherm weer je de zon op warme dagen, maar behoud je een optimale licht- en warmte-inval tijdens de koelere maanden. Geen overbodige luxe dus tijdens zwoele zomermaanden. 

Alle zonneschermen worden voor jou op maat gemaakt en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en modellen. Rechthoekige, afgeronde of ovalen cassettes met een klassiek of strak design?

De knikarmschermen passen bij elke woningstijl. Onze knikarmschermen  zijn standaard uitgerust met een volautomatisch aangestuurde motor van Somfy. Die zorgt voor een zeer eenvoudige bediening met afstandsbediening of via je smartphone. Maar niets zo belangrijk als de knikarmen zelf, natuurlijk. 

Onze leverancier heeft drie verschillende armen ter beschikking: Standaard, Elite en Prestige. Deze keuze is uniek in de sector. Het verschil tussen deze uitvoeringen? Die zit ‘m in de windresistentie en stevigheid. 

Het hoogstaande acryldoek weerstaat alle weersomstandigheden en bestaan in een enorm brede waaier aan kleuren en texturen. Want het design is even belangrijk als de functionaliteit. Banosol biedt ook nog een heleboel andere opties aan zoals ledverlichting, verwarming en volants die een meerwaarde geven aan jouw knikarmscherm.

Wij leveren de topmerken Brustor en Markilux.

Uw keuze.

Standaard, Elite of Prestige?

Wij staan u graag ter zijde om u hierin te assisteren.

In onze showroom helpen wij u hier graag mee verder.

Ondersteuning

Soms wil het even niet lukken. Hoe werkt de afstandbediening nou? Welk onderhoud heeft het lamellendak nodig? Weet u het even niet? Vraag het ons.

Design

Loopt u even vast met uw design?
Schroom niet, kom eens langs. Onze adviseurs denken graag met u mee en hebben jarenlange ervaring.

Vakmanschap

Banosol heeft meerdere prijzen in het vakgebied behaalt. In onze showroom is dit ruimschoots terug te zien.