Markiezen

Klassieke schoonheid

Houten markiezen

De houten markies is een echte klassieker, pure nostalgie. Een tijdloos model dat uw gevel een stijlvolle uitstraling geeft. De houten kappen zijn van meranti hardhout. De bovenkap bestaat tot 5.90 meter uit één stuk. Hij kan worden uitgevoerd in een recht model, of met een sierlijst. De zijkappen kunnen in een recht, golf of moderne variant worden uitgevoerd. Alle combinaties zijn mogelijk. En qua materiaal hoeft u zich ook geen zorgen te maken. We verwerken alleen het beste materiaal en bovendien nog duurzaam ook. Onze markiezen worden twee keer gegrond en twee keer afgelakt met een KOMO gecertificeerd verfsysteem. Standaard in RAL-9001 en RAL-9010. Andere RAL kleuren zijn mogelijk tegen een meerprijs. 


Aluminium Markiezen

De aluminium markies combineert de klassieke uitstraling van een traditionele markies met het comfort van moderne materialen. Het aluminium maakt de markies nagenoeg onderhoudsvrij. U kunt ons gerust de specialist van aluminium markiezen noemen want onze leverancier is de enige die ook de aluminium zijschotten met een groef levert. Deze zijn in een rechte uitvoering en met golf leverbaar! Het aluminium frame en de kap zijn leverbaar in standaard RAL-kleuren9001,9010,9005,7016,9007,6009, en worden afgewerkt met kunststof hoeken en scharnieren in bijpassende kleur. Kiest u een afwijkende RAL-kleur (tegen meerprijs) dan voorzien we de markies van in kleur gepoedercoate aluminium scharnieren en hoeken. 
U bedient de markies standaard met een koord maar het is zeker ook mogelijk om deze elektrisch te bedienen.

Uw keuze.

Kleur of type ?

Wij staan u graag ter zijde om u hierin te assisteren.

In onze showroom helpen wij u hier graag mee verder.

Ondersteuning

Soms wil het even niet lukken. Hoe werkt de afstandbediening nou? Welk onderhoud heeft het lamellendak nodig? Weet u het even niet? Vraag het ons.

Design

Loopt u even vast met uw design?
Schroom niet, kom eens langs. Onze adviseurs denken graag met u mee en hebben jarenlange ervaring.

Vakmanschap

Banosol heeft meerdere prijzen in het vakgebied behaalt. In onze showroom is dit ruimschoots terug te zien.