Paneelgordijn

Verticale Jalozie

Mooi voor grote glaspartijen

Dé raamdecoratie voor grote ramen en (schuif)puien. Geniet van uw uitzicht en lichtinval, zonder concessies te doen aan uw privacy. 

Paneelgordijnen en verticale jaloezieën zijn erg mooi voor grote glaspartijen. Natuurlijk wilt u optimaal genieten van uw uitzicht en de lichtinval, maar u wilt geen concessies doen aan uw privacy. 
Banosol biedt met haar collectie Paneelgordijnen en verticale jaloezieën de perfecte raamdecoratie voor grote ramen en (schuif)puien. Banosol biedt Verticale Jaloezieën van verschillende materialen: textiel, aluminium en kunststof. De hoogwaardige materialen hebben ieder hun eigen functionele en decoratieve eigenschappen en toepassingsmogelijkheden.  

Paneelgordijnen zijn te verkrijgen in drie transparanties: transparant, half transparant en dicht.
Transparante paneelgordijnen bieden een goede lichtinval en daarnaast kunt u genieten van het uitzicht.
Een half transparant paneelgordijn combineert de voordelen van de transparante en dichte paneelgordijnen. Het licht wordt mooi gefilterd en er is een aangename mate van privacy.
Een dichte stof laat zeer weinig licht door als het paneelgordijn gesloten is en biedt daarom veel privacy.
Paneelgordijnen worden geleverd met een slanke rail en kunnen voorzien worden van een aluminium onderlat en aluminium baleinen. Er zijn verschillende comfortabele bedieningsvormen. De hoogwaardige materialen geven het paneelgordijn een chique uitstraling.

Uw keuze.

Uitzicht, lichtinval en Privacy?

Wij staan u graag ter zijde om u hierin te assisteren.

In onze showroom helpen wij u hier graag mee verder.

Ondersteuning

Soms wil het even niet lukken. Hoe werkt de afstandbediening nou? Welk onderhoud heeft het lamellendak nodig? Weet u het even niet? Vraag het ons.

Design

Loopt u even vast met uw design?
Schroom niet, kom eens langs. Onze adviseurs denken graag met u mee en hebben jarenlange ervaring.

Vakmanschap

Banosol heeft meerdere prijzen in het vakgebied behaalt. In onze showroom is dit ruimschoots terug te zien.