Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Geen ander type raamdecoratie brengt zoveel sfeer in uw interieur als een mooi vouwgordijn, gemaakt van een exclusieve designstof en tot in detail afgewerkt.  

Met een Vouwgordijn creëert u op eenvoudige wijze veel sfeer en warmte in uw leefomgeving. Wilt u ’s ochtends genieten van de eerste zonnestralen? Trek het vouwgordijn eenvoudig op. Liever wat meer privacy aan het begin van de avond? U bepaalt zelf het zicht naar buiten. 

Er zijn verschillende mogelijkheden qua modellen. U kunt kiezen voor een model met een nonchalante uitstraling in bijvoorbeeld een landelijk interieur. Heeft u een modern of strak interieur? Kies dan voor een model met baleinen. 

De collectie bestaat uit mooie, kwalitatief hoogwaardige stoffen. U vindt hier prachtige natuurlijke stoffen als katoen en linnen. Deze stoffen passen prachtig in landelijke interieurs en interieurs ingericht met natuurlijke materialen. Warme velours en chique glanzende stoffen geven uw interieur allure en klasse. Naast effen stoffen bevat deze collectie ook prachtige dessins, van subtiele patronen en klassieke dessins tot ware eye-catchers. De collectie bevat stoffen in verschillende transparanties.

Behalve met kettingbediening, kunnen de  vouwgordijnen worden geleverd met gemotoriseerde bediening. Hierbij heeft u de keuze uit een accumotor en een bedrade 230V motor. 

Wij leveren vouwgordijnen van elke gewenste stof of uit de collectie van Sunway.

Uw keuze.

Katoen, linnen, strak of landelijk?

Wij staan u graag ter zijde om u hierin te assisteren.

In onze showroom helpen wij u hier graag mee verder.

Ondersteuning

Soms wil het even niet lukken. Hoe werkt de afstandbediening nou? Welk onderhoud heeft het lamellendak nodig? Weet u het even niet? Vraag het ons.

Design

Loopt u even vast met uw design?
Schroom niet, kom eens langs. Onze adviseurs denken graag met u mee en hebben jarenlange ervaring.

Vakmanschap

Banosol heeft meerdere prijzen in het vakgebied behaalt. In onze showroom is dit ruimschoots terug te zien.