Raam Horren

Milieubewuste Keuze

Banosol gelooft er in dat insecten buiten goed werk doen en niet binnen. 

Wij geloven ook dat daar oplossingen voor zijn die goed zijn voor het milieu en voor onze directe leefomgeving. 

Wij bieden een breed assortiment stijlvol maatwerk in innovatieve insecten- en zonwering oplossingen. Zo bent u niet alleen nu maar ook in de toekomst gegarandeerd van een gezonde, veilige leefomgeving. 

Zodra de zon meer gaat schijnen zetten we de ramen en deuren open voor frisse lucht en verkoeling. Helaas weten dan ook vliegen, wespen en muggen onze woon- en slaapkamers te vinden. Inmiddels zijn er vele (chemische) middelen en verdelgers verkrijgbaar tegen insecten en zijn er diverse aanbieders van horren op de markt. Voor het leveren van een echt goede oplossing is echter specialistische kennis van materialen én Nederlandse kozijnen nodig. Wij beschikken over deze kennis en het benodigde inzicht, onze horren worden dan ook al jaren goed beoordeeld. 

Als u kiest voor onze horren, kiest u voor de beste oplossing in insectenwering waarmee u eindelijk het hele jaar door zorgeloos kan genieten van frisse lucht in huis!

Bij ons vindt u een uitgebreide keuze voor vrijwel ieder raam, deur en budget. Afhankelijk van uw situatie kunt u kiezen uit de verschillende typen horren. Van draaikiep-raam tot openslaande tuindeuren, er is altijd een passende oplossing. 

Wilt u weten welke hor bij uw raam past? We helpen u graag bij uw keuze

Uw keuze.

Welke Hor voor welk Raam?

Wij staan u graag ter zijde om u hierin te assisteren.

In onze showroom helpen wij u hier graag mee verder.

Ondersteuning

Soms wil het even niet lukken. Hoe werkt de afstandbediening nou? Welk onderhoud heeft het lamellendak nodig? Weet u het even niet? Vraag het ons.

Design

Loopt u even vast met uw design?
Schroom niet, kom eens langs. Onze adviseurs denken graag met u mee en hebben jarenlange ervaring.

Vakmanschap

Banosol heeft meerdere prijzen in het vakgebied behaalt. In onze showroom is dit ruimschoots terug te zien.