Specialist in rolluiken Alkmaar?

Bent u op zoek naar rolluiken in Alkmaar? De rolluiken van Banosol zijn verzekerd van een hoge kwaliteit en een optimale installatie. Rollluiken zijn ook een groot voordeel voor verduistering, geluidsisolatie en energiebesparing. Ook de veiligheid is er ook mee gebaat. Daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment gordijnen. Als u op zoek bent naar mooie gordijnen moet u beslist even bij ons langskomen ! Dan zijn de gordijnen in Alkmaar van Banosol iets voor u.

Gordijnen of rolluiken Alkmaar bestelt u bij Banosol, omdat u bij ons onder andere verzekerd bent van:

  • Een uitgebreide showroom met topmerken;
  • Voor zowel particulieren als ondernemers;
  • Producten met scherpe prijzen en garantie;
  • Offerte op maat bij u thuis of in de showroom.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze rolluiken voor in Alkmaar? Of wilt u direct een offerte opvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@banosol.nl of bel direct naar 072 – 574 65 63.

Bent u benieuwd naar de verschillende gordijnen voor in Alkmaar in onze collectie hebben? Kom een kijkje nemen in onze showroom. Deze is gevestigd aan de W.M. Dudokweg 9 in Heerhugowaard.

Uw raam “versieren” met gordijnen in Alkmaar

Raamdecoratie klinkt eigenlijk alleen als “versiering” voor het raam,echter bieden wij toch veel meer dan dat!  Banosol gaat aan de slag met uw wensen en ideeën en biedt niet alleen een mooie decoratie maar ook een functionele aan! Gordijnen zijn een van de mogelijkheden, maar het kan in allerlei verschillende vormen zoals vitrage, jaloezieën, rolgordijnen en shutters. Hiermee kan u alle kanten mee op. Transparant of juist verduisterend, strak of landelijk, er is heel veel mogelijk bij Banosol…

Is juist het warmte het probleem? En u kan geen buitenzonwering of rolluiken plaatsen? Dan adviseren wij vaak producten van Verosol, zoals de rolgordijnen voor in Alkmaar. Deze producten hebben goede warmtewerend eigenschappen en zijn ook nog eens mooi om te zien!

Showroom o.a. met rolluiken en gordijnen

Banosol heeft een groot assortiment, welk u kunt bekijken in onze showroom aan de W.M. Dudokweg in Heerhugowaard. Wilt u langs komen in onze showroom? Wij zijn geopend:

Dinsdag, Donderdag en Vrijdag
09.30 – 17.00 uur

Woensdag
10.00 – 17.00 uur

Zaterdag
10.00 – 16.00 uur

Voor vragen kunt u ook bellen naar 072 – 574 65 63.