PVC vloeren

Natuurlijk, gemak en comfortabel


Onze pvc vloeren zien er nooit identiek of kunstmatig uit, maar bezitten juist alle eigenschappen van natuurlijke materialen.

De kleuren bestaan uit gevarieerde tinten en schakeringen, net als bij echt, natuurlijk hout of steen. 

pvc vloeren zijn comfortabel en praktisch, voelen zachter en warmer aan, en zijn gemakkelijk schoon te maken doordat ze niet poreus zijn zoals hout en sommige steensoorten. De luxe en het comfort van pvc doen niets af aan de duurzaamheid van onze vloeren. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en meest duurzame materialen om onze producten een lange levensduur te geven. 

Met onze pvc vloeren kunt u uw eigen, unieke uitstraling creëren met behulp van een uitgebreid assortiment design-strips en randen. Leg uw vloer bijvoorbeeld in een hoek van 45 graden, of creëer een vloerkleedeffect te  door uw parketvloer te omlijsten met een bijpassend hout-design. 

Onze pvc vloeren kunnen op diverse manieren worden gelegd: vastlijmen voor zwaar verkeer, los leggen voor snelle renovatie of een kliksysteem voor zwevend gelegde vloeren. 

Wij kunnen u in onze showroom adviseren welke pvc vloer het best geschikt is voor uw woonwensen en het beste past bij uw woonsituatie.

Uw keuze.

Los leggen, klik of vastlijmen?

Wij staan u graag ter zijde om u hierin te assisteren.

In onze showroom helpen wij u hier graag mee verder.

Ondersteuning

Soms wil het even niet lukken. Hoe werkt de afstandbediening nou? Welk onderhoud heeft het lamellendak nodig? Weet u het even niet? Vraag het ons.

Design

Loopt u even vast met uw design?
Schroom niet, kom eens langs. Onze adviseurs denken graag met u mee en hebben jarenlange ervaring.

Vakmanschap

Banosol heeft meerdere prijzen in het vakgebied behaalt. In onze showroom is dit ruimschoots terug te zien.