PVC Vloeren Alkmaar

PVC vloeren Alkmaar nodig?

Steeds meer mensen ontdekken de unieke kwaliteit van PVC vloeren. De uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van deze vloeren spreken voor zich, maar het fraaie uiterlijk verrast nog wel eens bij bezoekers aan onze showroom. Men verbaast zich dan ook dat PVC vloeren perfect zijn om uitstraling en sfeer te geven aan een ruimte, een woonkamer maar ook een kantoorruimte. Bent u op zoek naar nieuwe vloeren? Onze medewerkers kunnen u adviseren welke vloer het best bij uw wensen en eisen past. Is onderhoudsarm een van deze wensen of eisen? Dan zijn onze PVC vloeren die wij in Alkmaar voor u plaatsen ideaal voor u.

Voor het kiezen van nieuwe PVC vloeren Alkmaar, biedt Banosol u onder andere de volgende voordelen:

  • Een uitgebreide showroom met topmerken;
  • Voor zowel particulieren als ondernemers;
  • Producten met scherpe prijzen en garantie;
  • Offerte op maat bij u thuis of in de showroom.

Benieuwd naar de verschillende uitvoeringen van PVC vloeren? In onze showroom hebben wij velen daarvan zelf op de vloer gelegd. Kom dus gerust een langs in onze showroom om deze te bekijken! Onze showroom is gevestigd aan de W.M. Dudokweg 9 in Heerhugowaard.

Of wilt u juist meer informatie over onze PVC vloeren? Of direct een offerte aanvragen? Dan kunt u ook een e-mail sturen naar info@banosol.nl of bellen naar  072-5746563.

Voordelen van PVC vloeren Alkmaar

Een PVC vloer is de ideale vloer, vooral voor in uw keuken. PVC vloeren zijn een ongekende combinatie van het gevoel van hout en de voordelen van kunststof. Verkrijgbaar in verschillende houtdessins, van klassiek eiken tot trendy wit en zwart. De voordelen van PVC vloeren voor in Alkmaar zijn:

  • Geschikt voor vloerverwarming;
  • Vochtbestendig;
  • Onderhoudsarm;
  • Geluiddempend;
  • Duurzaam.

Showroom met onder andere vloeren

Banosol heeft een groot assortiment, welk u kunt bekijken in onze showroom aan de W.M. Dudokweg 9 in Heerhugowaard. In de showroom kunt u de verschillende soorten vloeren bekijken die wij in ons assortiment hebben. Heeft u advies nodig bij het kiezen van de vloer? Wij kunnen u geheel vrijblijvend adviseren. Wilt u langs komen in de showroom? Wij zijn geopend:

Dinsdag, Donderdag en Vrijdag
09.30 – 17.00 uur

Woensdag
10.00 – 17.00 uur

Zaterdag
10.00 – 16.00 uur

Voor vragen kunt u ook bellen naar 072 – 574 65 63.