Zonwering

Heeft u te veel last van zon in uw woning of bedrijfsruimte? Er zijn zoveel mogelijkheden om de zon te weren: rolluiken, screens, markiezen, zonweringen, uitvalschermen, knikarmschermen… noem maar op. De mogelijkheden voor zonwering zijn eindeloos

jaloezie-buitenbuiten-knikarm

  • Een uitgebreide showroom met topmerken
  • Voor zowel particulieren als ondernemers
  • Producten met scherpe prijzen en garanties
  • Offerte op maat bij u thuis of in de showroom
  • De zonwering mogelijkheden van Banosol

buiten-markiezenbuiten-rolluik

Door middel van zonweringen wilt u het leefklimaat verbeteren in en om het huis. Zo zijn er onder andere knikarmschermen voor boven uw terras om zowel binnen als buiten van de schaduw te kunnen genieten. Rolluiken voor verduistering, geluidsisolatie en energiebesparing. Een ander voorbeeld van zonwering zijn de zipp-screens  een onbezorgd product wat zo windvast is dat u rustig weg kunt gaan zonder zorgen over de zonwering. In Heerhugowaard kunt u gerust in onze showroom de genoemde zonwering beschouwen.

buiten-screensbuiten-uitvalschermen

Of wilt u lekker lang genieten van het buitenleven onder een terrasoverkapping? Ook dat kan met de terrasoverkappingen die Banosol biedt.

In Nederland kan het weer soms behoorlijk grillig zijn. De kans bestaat zelfs dat uitstaande zonweringen door te sterke wind beschadigd kan raken. De zon en windbeveiliging van Somfy houdt het weer voor u in de gaten. Ook als u niet thuis bent.

Wij leveren zonweringen, in en rondom Heerhugowaard, van de bekende merken, zoals Merq, Roma, Brustor.

Nieuwsgierig naar onze zonweringen? Kom gerust eens langs in onze winkel!