Terrasoverkappingen

Banosol biedt u diverse mogelijkheden waaronder:

Glazen schuifwanden

Glazen schuifdeuren sluiten je overkapping af en creëren eenvoudig het gevoel van een serre of tuinkamer. Met glazen schuifdeuren kan de overkapping zeer makkelijk worden voorzien van een afsluiting zonder lichtinval te verliezen. De overkapping krijgt een luxere uitstraling door de glazen schuifdeuren, die hierdoor dicht in de buurt komt van een serre.

Glaswand

Lameldaken

Ontwerp uw eigen lammellendak in een paar minuten tijd, en bekijk het op een foto. Waar doet u dit? Door op de volgende link te klikken:  Configureer uw eigen B200

background--slider

Pergola Zonwering

De overkapping van textiel met een beproefde techniek voor grotere oppervlakken . De stabiele constructie met staanders zorgt voor een bijzonder goede weerstand tegen onder het doek slaande winden. Zodoende is deze zonwering  geschikt voor installatie op aan de wind blootgestelde plaatsen. Bovendien kan de uitval onafhankelijk van de breedte worden gekozen en vanaf een helling van 14° kan deze zonwering bij regen langer uitgerold blijven dan een knikarm-zonnescherm.

product_37_133

Serre zonweringen

Serre zonwering is uiterst doeltreffend; tropische temperaturen in uw serre behoren tot de verleden tijd. verandazonwering is in harmonie met uw veranda en bovendien robuust en elegant.
Verandazonwering2 serre

Verasol

Wij zijn partner van Veraso en leveren al hun producten. Zij bieden de beste keuze in veranda’s, tuinkamers, schuttingen en carports. Klik hier voor het assortiment.